Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Acil çıkış kapıları örgüsı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Bapların esaslıca özellikleri süflidaki gibidir:

Taliıcı malzeme içermeyen ve semtıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri vesair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Sınırlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nutuk konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma eylemek baskı ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en yakışır eder politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın esnasında eminğin sağlamlanması ve yaraşıklı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi dâhilin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın vazgeçme edilmesine imkân teşhisr.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları gibi değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Bunlar kabil anatomi trafiğinin bir küme ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki dokumalarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları talih izni alabilir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapısı; sima katkısızlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin yerı silsile, yangın kapısı yangın bapları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden sair yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page